meraa snö..

helvette va less och förbannad jag är på allting nu, idag var jag ute och skottade i 3 timmar kändes de som, och än hur mycke jag skottade så var de fortfarande lika mycke kvar.. JAG VILL HA SOMMAR
sen blir jag less på folk som går bakom ryggen på en och folk som gör otroligt stora misstag än hur många gånger man har talat om för personen att de kommer bli fuckat.. ni borde lyssna mer på mig!
och en grejj till, folk som inte hör av sig. halllå jag finns!

två possitiva grejjer som lättar upp stämningen lite, modo vann igår med 10-3 va? och sen att de bara är fem dagar kvar till de är sportlov! att tänka på de gör en ju iaf lite glad för stunden



Vem är normal? huh?

Ja inte är de ngn av oss i alla fall. Haha tycker att de är fult att alla vi började bloggen som brunetter (nästan) och slutade som blondiner. Just nu hoppas jag att smartheten inte sitter i hårfärgen för jag vill verkligen ha kvar min hjärna, den är smart! Matchen var grym, imorgon är de sönda.. Uscha. Men då blire förmodligen träning (SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT). Saknar mina brudar tsm. As längesedan vi gjorde ngt alla tre. Men de blire ändring på. jag hatar snö. Jag sitter och klurar på födelsedagspresent och leker med min über braiga webb. Haha så här blire. OBS! Känsliga bör undvika dessa bilder, det är inte en vacker syn. Mardrömmar kan bli följderna!



hej, snöar de?

nu är jag sjukt less på snön, äre inte 30 minus grader så äre snöstorm. kommer ju knappt utan för dörrn.. så mycke norrland de kan bli! HAHAH.  men idag ska jag faktiskt försöka ta mig ut, ska ner på fjällräven center, och nej alla fjooortisar de är inte ett shopping center som har fjällräven jackor utan en hockeyarena.
modo möter färjestad och de är invation på ståplats, alltså de kommer bli ett jävla tryck, och mycke f.y.l.l.a kan jag tänka mig.  innnan de blir de träffa korean och sen matchen med lisa och felix ,trevligt värre ! 




WoHoooOOoo

Haha, desperat emelie på jakt efter fest. Men som sagt denna stad är döööd. Okej inte alla men seriöst så är övik som ett grått hål, allt dör här och kommer man inte här i från fort som fan.. Ja då är man fast och kommer ruttna bort i en dum liten stad. Moi är tbx efter färgning och är tött som få. Hmm... blev de brunt eller blev de blont?


höhöhöhö paintskills iknow!

Klura på de, jag ska ha slappkväll! Adjöken


VARS É FESTEN?!

DÖÖÖ-VIK!! HALLÅ VARS E FESTEN?!



love it!

är de bara jag som har blivit kär i vampire diaries?  så sjuukt bra serie, loove it!
går bara och längar tills nästa torsdag när de är nytt avsnitt, och ni som inte har ssett de kan jag verkligen rekomendera att se de! lite som twilight och true blood, och in den här serien är de för engångsskull snygga vampyrer med i och de här är 100 gånger bättre. promise!  

och som sagt ni kan se alla avsnitt på www.tv6.se/play 


hahah kul att dom har fått till de också , "LOVE SUCKS"



gammsvett och kinamat

min egen skolvecka är snart över, och de känns jävligt skönt vill jag lova.  såna här veckor får en verkligen att uppskatta sina klasskompisar ni är saknadade och jag är sjukt ensam på skolan!! KOM TILLBAKA!!!
okej nu ska vi inte gå till överdrift, men de är tråkigt utan er ! hahah , 

emelies egen dag såg i alla fall ut som så att jag såg kvarten mellan Sverige slovakien i morse, vill man kall de fiasko? vi är iaf ute ur turneringen. inget nyss os guld.  så kom till skolan lite sent, men jag jobbade matte hela förmiddagen och och den här veckan har jag jobbat ett helt kapitel (stolt) och de borde väl räcka när jag bara ska vara borta en vecka? sen så tog jag bussen upp till parkskoan och träffa elin, vi gick och åt kinamat, och sen va jag med på hennes lektioner. och teknik är verkligen ingenting för mig-  och jag säger synd om er som går/ska gå där och behöva känna den där gammsvett lukten, HUVVA!

och de här inlägget skulle jag ha lagt uppå igår (25/2), och jag skulle ha haft med bilder. men blogg.se laggar sönder.



sjukt pepp

nu slutar vi deppa och tänker på allt postivt, för övrigt så har jag ont i halsen MÄN de finns positiva saker dä med. Ont i halsen gör att jag får ligga och slappa i badet med het mjölk och honung. Asså blire bättre? Svar nej! Haha, i alla fall så har jag svårt att välja, brunt eller blont? De lutar mot brunt. Haha vi ser väl vad som har hänt på fredag efter frisörs besök. Kankse slutar de såhär?:


grrrrr, vi ser väl :D



less....

just nu suger de verkligen att heta emelie. jag lover er, att ha sluta i fotboll måste ha gjort att jag hamnat i en demprimerande svacka eller nåt?!  för just nu känner jag mig beroende av att träna, för övrig så orkar jag inte göra något annat. skolan suger, jag e less. de här inläggger bli otrolig deprimerande, emo emo emo!
men vad som skulle sitta riktigt fint just nu är en fet jävla FEST! who's with me?!

för att göra de här blogg inlägget lite mindre deprimerande så kan jag´ju berätta att jag blekte håret idag, så nu är emelie blond! 
exklusivit bildmaterial endast på bloggen !










Ledig dag

Jajemen nu är de onsdag=lilllördag så grymt sköönt! Den här veckan har jag prao på mamma mia riktigt trevlig ett hockeyställe verkligen och jag gillar ju hockey så de passar riktigt bra på mig:D Idag är jag också ledig ingen träning så de blir att studera lite och lägga sig tidigt för en gångs skull. Har 9 träningar 5 matcher på två veckor och bara 2 vilodagar och dom är på onsdagar:p snacka om två tuffa veckor! Ska dra och studera världsreligionerna nu ett tag..hare gött! hejja


Gym = the love in my life

Inget spec denna vecka, de är prao. Praoar på stans goaste pizzeria (enligt mig) och är allmänt nöjd. Börjar 10 slutar vid 2! Skööönt! Och eftersom praoen är i stan vilket gymmet där vi går också är så är de en snabb promenad varje dag för en fit kropp till sommaren. Målet är att vara smal. Och brudar läser ni detta så DET ÄR PÅ BÄTTRINGSVÄG! Jag tappar kilo vecka för vecka, eller just nu är jag på samma vikt som förra veckan, men vikt spelar ingen roll. När kroppsformen är snygg är jag nöjd. Frisör (ska bli brunett :D:D:D) fest och timmar på ishallen är vad dnna helg kommer bjuda på. Här bjuderjag på en fräsch bild på mej å emelie. HARE GÖRR!!


en gla emelie en flumm karin och en så oöndligt skabbig lisa! :D


värsta veckan i mitt liv ,och de är bara tisdag...

sitter på skolan nu och skriver om genteknik, kan de bli värre? ooojo de kan de, alla mina älskade vänner är på prao, så jag är helt ensam 9a på skolan, *tår i ögat* varför jag inte är på prao beror på att jag hatar att praoa och måste jobba ikapp eftersom jag åker bort en vecka i april.  men jag håller på att få spunk! alla jobba små ungar, igår fick jag tex springer efter min mobil för att nån liten ungen sprang i väg med den, dom har fan ingen respekt för dom äldre längre, helvette förbannad jag blir! och maten, de var lite mat, de var broccolliäckelgratäng.. de gick inte äta.. hahah så gårdagen var sämst.

de possitiva är ju att jag får lägga mitt eget schema, så idag tänkte jag sluta efter lunch och vara in till stan och gymma lite ! kan jag behöva, för de här kommer ta kol på mig.. och de är bara tisdag.. kommer ju vara död när veckan är slut, helg nu tackk !


Uppblåst mage och muskel värk

Jaaa okej nu är de cp, ja kan inte ladda upp en bild? Wtf?! Aja jag skulle ju bara visa typ världens snyyggaste bild! Men de sket sej. I alla fall har jag och emlan kört sönder gymmet! Sexy abs here we come! Egentligen vill man se resultat på en gång, men så funkar de tydligen inte. Jaa min mage är uppsvälld som ballong och nytränad så de är dubbel värk. Ska lägga mej med popcorn framför os och dö. Låter som en bra paln! BILDLöSHET BEROR PÅ BLOGG.SE DE INT MITT FEL!! xoxo LISA

Vet inte vad jag ska skriva som rubrik..

Torsdagar är bra tycker jag, inte så jobbig skoldag tex.Men idag hade vi prov om världsreligionerna, gick sådär kunde ha gått bätter om man hade orkat pluggat mer.. men man är så less nu!! vill ha LOOV Träning ikväll, fick en sträckning i måndags så har varit ledig 2 två dagar och det känns, bara kryper i bena. Hunden sitter och gnäller vid dörren måste ut med han snart men egentligen vill jag bara gå och vila ett tag innan träningen. funderar på vad jag ska göra... hare gött så länge för de ska jag ha iaf!!:D ( jag ska skriva mera inlägg L&E)


tagga hockey/ sweet dreams

tänkte slänga in ett snabbt inlägg här. klockan är 20:44 . emelie gör tidig kväll för att sen ställa alarmet på 01:25. ska nämligen upp inatt och kolla OS. äntligen börjar os på riktigt, nämlingen hockeyn! vinnner vi guld i hockeyn då skiter jag hur de går i allt annat! matchen i natt är iaf mot Tyskland, och enligt facit så borde sverige vinna, men jag uppmanar er ändå att se! så ställ alarm! 
har åter igen sovmorgon i morrnbitti så blir inga som hellst problem att kliva upp i morrnbitti , mohahah.

men som sagt. Sverige-Tyskland 01:30 svt 1


sundin och forsberg , Os-guld i Turin 2006.  guld i Os Vancover 2010 ?


och dom som inte tänkt se hockeyn önskar jag en godnatt! för er andra, TAGGA!


wtf?!??

bara emelie som skriver? Japp japp. Men då är det också så att jag blev less för att hela allt är cp och vickan ja henne vet man aldrig med. Va ska jag skriva? Njaa ingt spec.. Gillar inte tråkiga inlägg utan bilder, men nu är de så att de är BARA jag som lägger ut bildr så att jag inte skriver jämnar väl ut sej? Ibland är allt fukkat.. nu tex. I alla fall så rycks man upp av de härliga musik som spelas i högtalarna. Shiet ME hjärta MIN MUSIKSMAK! Jag ska strejka! När någon annan lägger ut en bild ska ja börja skriva igen ;) HÖressssssssssss

(NÄR JA MENAR BILD MENAR JAG EN KUL BILD EMELIE*!!!!!!!!!!!)

nuudelzz

sitter hemma och rikesten och braten niclas och äter nudlar, haha äckelfisk på skolan. vem fan vill ha de?
ja så jag passa på och skriver ett blogginlägg.
idag är de ungefär precis två månader tills jag åker till turkiet en vecka! dock inte på någon solsemester utan ett skolarbete skulle man väl kunna kalla de, men de ser jag verkligen framemot! blir ungefär 5 dagar i Adiyaman (stavas? ) och sen två nätter i istanbul! deni!  niclas och jag kommer ösa som faaen, och han har lovat att bjuda mig på riktig KEBAB !  så nu äre ner skrivet här så nu finns de bevis.!




emelie älskar sovmorgoon

sovmorgon för andra dagen irad! tyckt nåå j*vulst! finns de egentligen nåt negativt med sovmorgon ? liksom man är utvilad när man vaknar, man hinner äta riktig frukost, man hinner fixa sig i lugn och ro, = man behöver inte stressa, och då hinner man få med sig allt som man ska ha med till skolan och man hinner tom. skriva ett blogg inlägg! hahah kärlek på sovmorgon! ♥  höhö. men idag iaf så har vi skidåkning på idrotten och med tanke på hur de gick sist så får vi se om de blir några förbättringar idag när alla tre brudar är ute i spåret eller om de bara blir försämringar! 
annars kan jjag ju berätta de att jag har PT på gymmet idag, känns bra så man får ute maximalt av träningen ;) kan ju rekomendara att fara och träna på sjögatan på friskis och svettis, ootroligt fräscha lokaler och bra pass och bra ledare/tränare. men som sagt spännande, och ...  beach body 2010 here i come! 

, nu måste jag rusa till skolan! man haaj!


loove to the people

hahah de var typ bara några timmar sen jag skrev ett inlägg sist, men eftersom jag inte har något bättre för mig så kan jag ju lika gärna skriva lite till eftersom dom andra brudarna inte gör de (!!!fy skäms)
och jar har faktiskt städa rummet idag, så kul har jag haft!
men jag har tänkt på de här med alla hjärtans dag och de, asså de känns som en vanlig söndag men att de är nånting som fattas , sorligt.. hahah
och de blev tyvärr som jag befarade, att jag och jennie kommer sitta uppe halva natten (eftersom vi har sovmorgon till klockan 11 imorrn) och ha singelsörja, eller filmmaraton, men ritktiga grin filmer, hahah som tex, titanic, alltså en riktig tjejbölar film. tragiskt men sant, och de blir till att tjocka sig också! chips dricka godis, mums!
och till dom som inte har någon idag men önskar att ni hade de , gör som jag och jennie! hahah

tänkte jag kunde klista in de här texten nedanför när vi ändå har kärlekstema på inlägget. och jag tycker de stämmer in helt klockrent!


Bevis på att du är kär.
♥ Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
♥ Du kan läsa sms från personen om och om igen
♥ Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
♥ Bara av att höra hans/hennes namn ler du
♥ Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
♥ Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
♥ När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
♥ Du älskar att känna personens lukt
♥ Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
♥ Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på

  

 



meningslös dag?

fler än jag som tycker att alla ♥ dag är en totalt meningslös dag om man är singel? OOJA
så vad ska man då göra ? man kan ju alltid sova bort hela dagen, lägga pussel, städa rummet, plugga eller så kollar på en riktigt romantisk film och grina sönder och känna sig ensam. HAHAH.
eller så kan man tänka possitivt! häng med polarna, ha en helt vanlig söndag och bara slappa. eller far å träna!
gör nånting kul iaf! ;D

men jag hoppas att alla får en trevlig alla hjärtansdag/söndag!


this is it

de är över nu, jag lägger ner fotbollen! idag var jag i kramgoa kramfors och spelade SM-kval i futsal.
och de var under dom 12 timmarna som jag var där att jag fattade att de här inte kommer gå. *tår i ögat*
och vi gick inte heller vidare till sm-slutspel, hade vi gjort ynka 3 mål i sista matchen så hade de blivit Göteborg om två veckor för vidare spel. men då blev de inte,  och de gjorde inte saken bättre, då var man ju riktigt förbannad vill jag lova, de slutade med att skorna hamnade i soptunnan och jag lämnade in match tröjjan.
ni får inte tro jag e dålig förlorare för de e jag inte ! (hah) utan för att mina ljumskar aldrig e okej, de är bara att erkänna att de inte går nå mer..  
R.I.P #12





Nationella BLÄÄÄ

Att nationella kunde vara kul kunde ju ingen tro. Och som sagt.. de är inte kul! Fingerskavsr och ur tankad hjärna är följdera. Men sitter man framför en spegel måste man ju passa på!




Sååå seriösa brudar!

Munnen full!

Idag har jag gjort de och de och de och de och de..... Och de är väldigt ointressant! Gud vad tråkigt att läsa om att jag varit på skolan. Jag har bestämmt mej för att hoppa över allt tråkigt och direkt in på allt som ingen egentligen ska få se. Men ja är så snäll så! Och så jäkla underbart vacker.. NAT. Ha-ha. Detta kommer att gå från tråkblogg till våran underhållningsblogg som vi ska skratta åt. Skratta är meningen med livet. LAUGH!!!

Om någon undrar så ville jag testa att äta en hel apelsin ... De vart lyckat. Osminkad och fräsch dessutom! (y)

die mf die

Då vaknade man i morse och så var veckan förstörd! Svenska nationella på tis och tors.. Sug min lilltå! Modo match ikv och nu är det helg. Nee jag skojja bara, busigt där! För alla som inte har märkt så är det måndag, vilket suger. Nu till helgen blire inget spec? Eh joo!! Daah!! De är ju WTG träff ;) Vi ska göre lite tester ;) och sätta betyg.. De blir kuligt! Eller hur?! Jaa fan, nu tackar Lisa & Emelie för denna gång!


känsliga läsare varnas.. orre dirr

lördag, de är helg, de är ingen skola, och de är ingen feeeeeest, hur går de här ihop som?!
älskade örnsköldsvik, aldrig ös i den här staden inte..
för mig blire de att åka ut i buschen med min älskade familj och sitta där och dega till söndag kväll. gillas inte alls!

men igår iaf så var jag och min vän ejjnar på genrepet av melodifestivalen här i ö-vik, första deltävlingen, de var faktiskt riktigt bra kan jag lova, tippar på att Salem och låten typ hot hot hot går vidare ikväll.
men killen som gjorde showen igår de var mellanakten eller vad man kallar de. under tiden man fick rösta bjöd dolf på ett riktigt ösnummer! ( kunde man rösta på de så hade an ju vunnit direkt )
och han är ju så grymt SNYGG!


fan 50 år och är ändå värsta hunken , graaww.


aja, hoppas alla får en roigare helg än vad jag kommer få ute i skogen, hejja


IG-BARN.

rubriken säger allt. jag är ett stort ig-barn och jag behöver hjälp?!
tänk att ett enda jävla ämne ska förstöra allt?  dock jag har jag ju bara tänkt gå samhälls på gymnasiet, men jag kommer ju inte in där i vilket fall för att jag ska ha så problem med matten..
så just nu är jag i ett stort behov av någon som är bra på att förklara och kan hjälpa mig med de här..
jag kommer inte ens få åka till Turkiet om jag inte kan fixa upp mitt betyg.
Min mattelärare påstå att jag är lat, naeej jobbar ju hårt som fan  inte är de mig de sitter i ...


HJÄÄÄLP MIG..!


Wednesday

Hejhopp!! Idag är det som sagt onsdag, wednesday, miércoles ,mittwoch... Har nyss gjort en kladdkaka som blev super god! väntar på att brorsan kan komma hem så jag kan få se en film innan hockeyträningen. Har varit lite små sjuk dom senaste dagarana så det här blir min första träning på ett tag! Awsome:D På fredag möter vi mssk på hemmaplan bara att komma på kempis kl14.00 om ni vill se när we kick some ass!!! PEACE

Super size me - EUGH!!!

Igår när man satt som en sjukling framför tv:n med glass framför sig så började programmet (filmen) Super size me på tv4. Efter sisådär 10 min sprutade det glass ur min mage, fräscht? Nej verkligen inte. Filmen fick upp i alla fall mina ögon! All fet mat vi stoppar i oss?!?! Det är sjukt! För att inte tala om hur farligt och jäkligt äckligt de är. Jag klagar alltid på hur dåligt mat vi får i skolan, tror många gör det! Men barnen i america får bara FET mat! Asså verkligen bara sån mat. Den utsrålar fettmängd från mils avstånd. SLUTA UPP MED FET MAT! De ska jag göra! För även om det är gott, så lever jag hellre 12 år extra än att äta droppande saker. Tänk innan du ät!! 

 
Bra bilder... jag vet... MEN NI FATTAR!


lill-lööörre

hurra för onsdagar, lill-lördag! innebär en hela kartong godis till mig som mamma fick hem från jobbet! MUMS!
och onsdag betyder också ett kliv närmare helgen!

btw så hoppas jag ni njuter av min och lisas skidtur, jag förstår att ni önskar att ni var i våra kläder då!
men iaf, medans vi ha ute i skogen så kom jag och lisa på en ny grejj som vi kanske skulle pröva.
vi har ju som sagt våra 50 saker, men vi tänkte prova lite nya saker också, och sen sätta betyg på de beronde på hur roligt vi tycker de va, 4 av 5 toasters! fast vi hade tänkt köra med kanelbullar! HAHHA
vi jobbar på de !
 

hare man haaj'    / emelie

 


Två grisar på skidor = ej vackert

Som sagt är skolan så snäll att den ger oss 2 timmar i veckan då vi har den så kallade otroligt roliga gympa tiden. Fantastskt nog har vi även ute idrott nu. Så dagens mål var att ta sig runt i kylans snöiga "berg". Jag och Emelie knöt på oss pjäxorna, vilket ej kunde sluta bra! Haha, kul kan man ha åt det i all fall! ENJOY














RSS 2.0