De tre muskulösa ;)

Här har vi kvällen i bilder. Hoppas alla hade lika kul som oss!


Seriösa? Ja fan!

GRRRRRRRR! Sexxi bruds!

Vi sjunger med till radion (y)

Fish face! :D

Girls go crazy by the webb!!!

Nöjda brudar... Haha, ja de va lite bilder från oss!


50 SAKER


HAHAH då har vi klarat de! De krävdes lite tid och en mängd skratt men resultatet blev perfekt!
   
  
  
HAHA erkänn, vi är fantastiska. 1 till sak avklarad ;)


Winter wonderland.

Va ute på promenad med vovvi! Så här vackert är de inte många städer som har de utomhus. Även fast jag är less på kylan så är snön fin! Ida äre hockey och sen mys med flickorna! Kvällen blir nog en stor tumme upp.

TACK VÅRT STÖRSTA FAN! VI ÄLSKAR DEJ! ( synd bara att vi absolut inte vet vem du är!! (; )






Friday night!

Matchen i går var grymmen. Riktigt så bra har jag nog inte stt dom spela på ett tag. GO MODO! Hängde med Emelie på stan en sväng, det slutade med trams inne på provhyttarna på gina. Ikväll blire efterlängtad fredags mys med vänner. Men innan ska jag gitta till gymmet med Agnes. Måste på bort kulan ;) Emelie har stuckigt på fest och Vickan ska färga håret. Men imorgon! Då blire en 50 kväll. Efterlängtd dessutom! Hihi, njut av kvällen och jag slänger in nån bild från stan igår. Herrå!

  
Gu vilka frächa brudar! HAHA! Löv ya biatch!


Måste rusa!!!

Tjoleen!! Sitter en snabbis. Skulle stänga a datorn och då kom jag på att jag måstemata bloggen med ett inlägg! Annars dör den ju! De får inte hända!! Iaf.. Nu sticker jag till stan med Bellman (Emelie), hon ska köpa party kläder... För den bögen åker och festar utan mej och vick! :'( Men vi får äl dra till ngn anna fest, De löser sig nog. Iaf äre hockey match. Modoo!! Och ja... JAG MÅSTE RUSA!!! HEJDÅ

Anledninge att träna!

Gosh, ida har man left på gymmet. Nej men gjort 2 pass idá. *STOLT* I alla fall så har jag kommit fram till varför man vill träna. och här har vi de!
Nej inte för att man ska se ut som en söt liten apa! De är ju ... Dam dam dam daaaam:

GAINOMAX CHOKLAD!!!! Gaaah godaste saken ever made! Den smakar typ choklad... och mikshake! Suveränt säger jag bara. Alla måste testa detta i sitt liv! Ovärt att träna annars! Nej men de är bara mitt tips till er. För den är satans go! ( Och en sista sak ) Alla som stör sig på att jag inte kan skriva så har jag 2 orskaer! 1. Jag är norrlänning 2. just nu är jag över upphtsad över gainomax! 3. (vet att jag sa 2 men jag skriver 3) Jag tänkr inte skriva vem som skriver.. För då har ni ingen att kylla på om dålig stavning :D GODNATT

Flap Jack's = Farligt goda

VARNING VARNING VARNING!
Flap Jack's är inte att leka med. Dom är för goda för att överlämnas till små glupska flickor! Deras yttre speglar mumsighet blandat med en syn av nyttighet men inners inne bor en djävul. Dom är sockrade och livsfarliga. Jag ber alla som läser att aldrig göra dom utan någon annan som säkerhet. Men ni bör också veta att dom är en upplevelse som ger maximal njutning i mage och mun. Lycka till!

 
Passa er! Ni vill ju inte sluta som mej! Eller? ;)


Plugg & träning

tjosan trosan! aa, då var det måndag igen. Precis efter skolan rå pluggade jag samhällsekonomi som vi har prov på i morgon huhu.. Nyss ätit och ska snart fara på hockeyträning. Hörrni brud's vi måste ta tag i 50 sakerna nu. Dåligt av oss, men som sagt jag har träningar hela tiden och ni med + att vi har en massa skolarbete som måste göras. men vadfan, i helgen vad säger ni?? aja ska hoppa på bussen nu hejja..


tagga!

haaalå!
kom nyss hem från min och lisas absoluta favortiplats just nu, gymmet! 
beach body 2010 here we come!  TAGGAAA
annars dagen i övrigt, vaknade 08:00 (SKANDAL!) och skulle upp på domarutbildning, sen blev de hem och vila och sen direkt till gymmet, alltså mycke har inte hänt idag.
och som sagt, vi ska verkligen försöka komma igång med 50sakerna fort som f*n!  nej nu ska jag hoppa in i duschen! hare!

kanske ngn har något förslag på vad ni tycker vi kan göra för 50 saker? skulle ju vara kanon!




biff'N här!

Hihi här sitter man och leker med webben för att fördriva tiden. Igår hade vi liten myskväll. Moi, Vickan, Emelie och Jennie satt hemma hos vick-dick och mös! (säger man så? ;S) I alla fall så blev ingen av de 50 sakerna av.. Katastrof! C'mon tjejor! Måste ta tagi det! Iaf så gillar jag att läsa de dom skriver när dom väl skriver, därför skiriver jag nu. För att peppa flickona till att skriva oftare! Strax sticker Emelie och jag iväg till gymmet för att så småning om få the beach body 2010. Får se hur det blir. Ska inte uppehålla er längre. Ha en görr söndag's kväll!


slänger in den första bilden i bloggen *stolt*

ALDRIG MER!

Jag svär, aldrig mer ute kväll där ordet ute verkligen betyder just UTE! Sommaren är okej, men när de är vinter så ska man inte vara ute på kvällen. Man förfryser ju! De borde vara lag på sånt! Folket på kvällen var värd att tacka, utan dom hade man ju lika gärna suttit hemma. Men i kväll blire tjej kväll, mer lyckat än igår kan man ju gissa ;) Ett inlägg kommer inom kvällen. Chavhaaa ;)


fredag= HELG!

haallå! eftersom båda brudarna gjort ett inlägg nu så äre väl dax för mig at skriva ett också,  som sagt, de är här första gången jag gör ett blogginlägg, eller skriva blogg överhuvudtaget !
aja, nu tänker jag inte skriva upp hela mitt liv här utan skriva lite kortfattat så folket orka läsa!

som sagt, fredag idag, vilken innebär helg och FEST! 
och jag hoppas brudarna är lika taggade som jag att köra igång med 50saker så den här bloggen kan bli lite INTRESSANT!?  jag hoppas iaf att ni tänker föja oss ! 

hoppas ni får en trevlig kväll och bra helg! 



"en full mans ord är en nykter mans tanke"



FEST IKVÄLL!!!

Hejhej bloggen, första inlägget för mig! wowho... sitter på no lektion med en skoldator framför mig. Ikväll blir det fääst!:D Tagga som fan. Efter skolan blir hockey träning, sen blire hem till mina älsklingar för att fixa och dra ut på fest! Nu äre svenska, måste gitta. PEACE OUT!


HOCKEY MATCH & NO LÄXA

Egentligen skulle jag inte skriva, men de känns så tomt när de inte finns något att läsa. E&V sitter i desas hem med deras läxor och jag sitter i ett igo till hem. Okej i ett hus som är kallt som ett iglo. (Ett iglo, En iglo? O.o) Ska försöka skriva klart så att man får åka iväg för att se matchen. MODO vs TIMRÅ. Modo såklart! Och imorgon blire parta parta! Hell yeah! Förressten ko jag på att bloggnamnet är ganska kinky. Men ... We like it ;) C'ya soon!
 


FINITO

Nu är bloggen så gott som färdig. Det ända som fattas är inlägg av oss. Och e skare bli också. Så fort de andra två kommer hem. Dom sitter och tittar på när svettiga pojkar jagar puck. Hockey. Själv sitter jag här super nöjd med allt och super pepp på att slutföra de 50 saker som måste göras. Och här är den!



Hihi, de här kan bli ett kuligt år. Men jag lovar att några saker kommer att ändras och bytas ut. Men så äre ju!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0